Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: BORANG AHLI PEKIDA - updated


Dr Hj Masjuki - Web Master & Pengarah R&D

Status: Offline
Posts: 976
Date:
BORANG AHLI PEKIDA - updated
 


 


http://www.pekida.org/borangahli.ppt


 



-- Edited by pekida at 05:45, 2005-11-09

__________________
*** Selamat menyambut Maulidul Rasul 1427 dari R&D ***
MIN


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
RE: BORANG AHLI PEKIDA
 


pekida wrote:



  http://www.pekida.org/borangpekida.jpg -- Edited by pekida at 04:21, 2004-11-02




-- Edited by MIN at 15:06, 2005-10-11

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

Doc,saya nie farizal yg email smlm.
Saya tak bukak borang nie...
dia cakap "u don't have permission to open this page"...
lbh kurang mcm tu la bunyi die...

tolong saye doc.

Terima kasih

__________________
pokjai


Dr Hj Masjuki - Web Master & Pengarah R&D

Status: Offline
Posts: 976
Date:
RE: BORANG AHLI PEKIDA - updated
 


maaf atas kesulitan saudara.


alhamdulillah telah kanda uploadkan borang dalam bentuk yg lain, powerpoint. sila download seperti biasa.



__________________
*** Selamat menyambut Maulidul Rasul 1427 dari R&D ***


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

assalamualaikum w.b.t


mcm mana utk mendapatkn borang keahlian PEKIDA?,dan berapa yuran yg dikenakn utk mnjadi ahli?


terima kasih,


assalamualaikum.



__________________
najib


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

terima kasih byk kanda...
saya dh dpt borang tu...
saya ada sikit lagi persoalan pasal nk isi borang tu...
nanti saya email kan kat kanda...



__________________
pokjai


Senior

Status: Offline
Posts: 412
Date:
 

abg mas borang tu bleh pakai ke kalau print ka kom tu borang betul ka

__________________
SESUNGGUHNYA KAMI TELAH KEMUKAKAN TANGGUNGJAWAB AMANAH (KAMI) KEPADA LANGIT DAN BUMI SERTA GUNUNG-GANANG (UNTUK MEMIKULNYA), MAKA MEREKA ENGGAN MEMIKULNYA DAN BIMBANG TIDAK DAPAT MENYEMPURNAKANNYA, DAN MANUSIA SANGGUP MEMIKULNYA…."


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
 

assalamualaikum..,sy yusfadzly dari wangsa maju,lepas isi borang tuh,nak antar kat ner arr kanda??

__________________
"jIhaD d JaLan AllAh cIta-cIta ku"
isz


Veteran

Status: Offline
Posts: 34
Date:
 

kat mana lagi kalau bkn? R&D ..

__________________
isz


Member

Status: Offline
Posts: 6
Date:
 

assalamualaikum....kalau antar pakai email x ble yer?....klu R&D nak kene gi kajang ler ni....?

__________________
mmmmmmm


Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:
 

hmmmm tapi saya tak ada transport nak pergi kajang..

__________________
Azlan


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

assalamualaikum kanda pekida..saya iskandar dari melaka ingin menjadi ahli pekida..boleh tak saya dapatkan borang keahlian di pejabat pekida bukit katil melaka dan apakah syarat untuk menjadi ahli..

__________________
iskandar


Guru

Status: Offline
Posts: 742
Date:
 

azlan_lagenda wrote:


hmmmm tapi saya tak ada transport nak pergi kajang..


Assalamualaikum..


Azlan, Allah telah jadikan pelbagai kemudahan dan prasarana untuk umat manusia. Pelbagai jalan juga disediakan. Usaha dan carilah jalan tersebut. Nak seribu daya, tak nak sejuta dalih. Kalau untuk mencari kebenaran itu, insyaallah Allah akan bantu. Akan datanglah bantuan, asalkan kita usaha.



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 742
Date:
 

ypvs wrote:


assalamualaikum kanda pekida..saya iskandar dari melaka ingin menjadi ahli pekida..boleh tak saya dapatkan borang keahlian di pejabat pekida bukit katil melaka dan apakah syarat untuk menjadi ahli..


Check pm saudara.


 



__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 36
Date:
PERMOHONAN MENJADI AHLI PEKIDA
 


Assalamualaikum.............. kekanda pekida !


saya adha dari batu caves saya bukan ahli pekida dan saya ingin menjadi ahli pekida diharp kekanda pekida menerangkan sikit sebanyak tentang prosuder menjadi ahli pekida yang berdaftar. tujuan saya untuk menjadi ahli pekida agar dapat membantu masyarakat orang melayu di seluruh negara.


diharap kekanda pekida dapat memberikan sedikit sebanyak menjadi ahli pekida.


sekian, wasalam


 



__________________
SEMOGA FARUM INI DAPAT MENGERATKAN SIROHTULRAHIM DAN BERKONGSI ILMU UNTUK MASA DEPAN


Guru

Status: Offline
Posts: 742
Date:
RE: BORANG AHLI PEKIDA - updated
 


Assalamualaikum...


Ku Alam..sila check pm. K.



__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 43
Date:
 


pekida wrote:

 
http://www.pekida.org/borangahli.ppt
 -- Edited by pekida at 05:45, 2005-11-09



Bolehkah diuploadkan perlembagaan serta syarat-syarat untuk menjadi ahli pekida

__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 48
Date:
 

cabuk wrote:


pekida wrote:   http://www.pekida.org/borangahli.ppt  -- Edited by pekida at 05:45, 2005-11-09 Bolehkah diuploadkan perlembagaan serta syarat-syarat untuk menjadi ahli pekida

apa la ko ni... gi la tengok kat senarai tu... DERAF PERLEMBAGAAN... gi la bukak.. :)

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 9
Date:
 

assalamualaikum,,,, dr,, blh saya tahu alamat R&D kajang,,, saya duk kat bandar baru bangi,,, seksyen 8,,,

__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 48
Date:
 

Sila lihat di P.M saudara

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

assalamualaikum..mcm mn nk hubungi pejabat pekida?

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 4
Date:
 

Assalamualaikum...saya dari penang.. saya nak tanya, borang ni boleh print ke? Borang ni nak hantar kat mana? Kat penang takde ke tempat nak hantar? PM tu ape?



__________________
nuh


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 4
Date:
 

ASSALAMUALAIKUM..
saya pun nk tahu P.M tu ape????

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:
 

assalam semua

__________________
@@@$%


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

Salam.
P.M ialah singkatan drpd Private Message.
>click pada nama anda
>sebalah kiri ada kotak bahagian Private Messaging > click pd inbox

sekadar mmbantu..

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
 

salam doc,,
sy nk tanye cara yg paling mudah untuk mendaftar menjadi ahli.....

__________________
iman teras kehidupan


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

ASKUM, SAYE NAK JADI AHLI, SAYE DAH DOWNLODE BORANG. MCM MANE NAK HANTAR. BERAPE YURAN. NAK DAFTAR ONLINE KE?

__________________
18


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

as'slm.. bpe byaran untuk jadi ahli pekida/

__________________
abu irfan


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

anda dari mana ahli baru

__________________
000


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 


sye ade msk pekida kiri,nothy boy,apachee sereng,semerah padi,3 line dan cap ayam.
bleh ke sye nk msk PEKIDA?
klu bleh, brape yuran nk msk PEKIDA?


__________________
1 2 3 4  >  Last»  | Page of 4  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard