Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: BORANG AHLI PEKIDA - updated


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
RE: BORANG AHLI PEKIDA - updated
 


ASSALAMUALAIKUM..
sye owg bru kat sni...
boleh sye na tau,cm ne na tau owg bru ke owg lme??

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

x de borang online ke???
mls ar nak g print.....
tolong kanda.....


__________________
hidayat


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

salam...saya dari kepala batas pulau pinang,d mane saya blh hantar borang ni?
ada yuran yg patut d bayar?

__________________
"Sebaik-baik sedekah adalah mempelajari sesaorang islam akan ilmu, kemudian mengajar ilmunya itu kepada saudara Islam yang lain" (Riwayat Ibnu Majjah)


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

saya nak menjadi ahli pekida.. macam mana nak daftar?berapa yuran keahlian..

__________________
idzuan


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

tolong bantu saya...saya orang baru..macam mana nak daftar ahli pekida?

__________________
idzuan


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

saya telah download borang untuk menjadi ahli pekida. bagaimana dan kepada siapa harus saya serahkan .

__________________
azman


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

ass'kum smua....

Blehkah sesiapa bantu saye...sy ingin menyertai pertubuhan nie....
ape yg ptut sy buat...??

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

salam.. kalo saya dah isi nk hantar bagaimane ye?? lokasi saya di kajang

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

ASALAMMUALAIKUM....
sye nk tanya pejabat pekida daerah alor gajah melaka kat mane

__________________
syah


Member

Status: Offline
Posts: 18
Date:
 

potong 2 pe ek?
potong merah la potong puteh . .?

__________________
assalammuaikum


Member

Status: Offline
Posts: 6
Date:
 

kalau dah semerah padi tuh bermakna da join ler bro....

__________________
Chimpeng_363


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

Assalamualaikum...
nak tanya..
kalo da daftar pasuh da sah..
dpt kad x?...
krn kbykn skrg ramai mngaku pkida tp xde kad ahli...

__________________
MatTenang


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

dh ade borang tp nk anta kt sape???yuran banyak mne???

__________________
ejat in islam


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 4
Date:
 

salam....mcm nak jd ahli...
saya asai kedah tapi dok kl keja....
nak tnya sal tandatgan2 wakil2 2 tok pa????

__________________
saya hanya org biasa


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

assalamualaikum semua, saya ingin bertanya bagaimana ingin menghantar borang ahli ini yea.? dan apa yang perlu diisikan didalam borang itu. apa yang perlu disertakan lagi.? saya harap dapat jawapan ini.

__________________
Allah Itu Maha Berkuasa


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

saya dah download borang ahli pastu saya print,soalannye boleh ke borang print saya tu digunakan untuk mendaftar?nak hantar kat siapa borang ni?

__________________
amin


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
 

macam mana nak jadi ahli pekida?????????

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
 

saya dah download dan print...pastu nak wat pe????????

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
 

Assalamualaikum...

Hehe.... saya orang baru dlm ny... boleh berkenalan...

xD..:D

__________________
Firdaus/Boboy


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
 

as'salammualaikum............

sy ingn brtnye bgaimane utk sy mnjdi ahli pekida yg sah?? brape byarannye??
hrap blas.........

as'salammualaikum............jerung45

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
 

mcm ne nk jdi ahli pekida yg sah?? hrap blas...

as'salamualaikum

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

ASSALAMUALAIKUM SEMUA.
sye nk tnya macam mna nak masuk sebagai ahli pekida.
dan umur berapa yang boleh masuk ahli ini..


__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
0qjslkl;xkkl;sdfksk
 


assalamualaikum..saya telah mengikut perkembangan pekida sekian lama..walaupun umur sya setahun jagung..kebanyakn mreka adalah pekida yang tidak berdaftar..sebagai orang biasa saya ingin menjadi ahli pekida..



__________________
yakin dan berfikir sebelum bertindak


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
RE: BORANG AHLI PEKIDA - updated
 


salam sy ahli baru ruangan ini...mcm mane nk memohon kad pekida??mintak di bantu adik beradik

__________________
salam


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:
 

asalamualaikum semue...

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:
 

bro cm ner nak join

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

salam smua..sy kamarul dr balakong..sdh lama ingin myertai pekida tp boleykah sesiapa menolong sy bagaimana dan cara untuk menyertainya.dan siapa yg sy kena jmpa.??lau de salah kata sy minta maaf.sila beri tunjuk ajar..

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

salam....semua sye org bru di sini,sye umur 16thn..blh tk sye nk sertai ahli pekida????confuse



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

salam....kekande sye umr 16 thn brmnt sgt nk msk pekida blh ke tdk???wink.gif

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

salam...
macam mane nk jd ahli pekida ni???/

__________________
ilias
«First  <  1 2 3 4  >  Last»  | Page of 4  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard