Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: UPDATE BIODATA & DAFTAR AHLI FORUM


Dr Hj Masjuki - Web Master & Pengarah R&D

Status: Offline
Posts: 976
Date:
UPDATE BIODATA & DAFTAR AHLI FORUM
 


INI ADALAH SURAT ARAHAN SAYA KEPADA AJK PENAPIS ATAU OPS FORUM KITA:


Semuga semua kita dapat beri kerjasama demi memakmurkan dan mensejahterakan lagi forum ini.





Fendi...


Abang minta tolong aturkan gerakan bersama semua ajk penapis web ini agar kemaskinikan biodata semua ahli forum yang ingin aktif dalam forum ini agar menghantar samada melalui pm atau email,



  1. nama penuh

  2. alamat surat menyurat

  3. nombor handfone

  4. nombor talipun rumah, pejabat,

  5. nombor faks

  6. alamat email semasa

  7. gambar digital.

dan minta mereka pm kan kepada kita secepat mungkin. Mereka yang bersama kita di web dan forum ini mesti lah mereka yang ikhlas dan ingin memperjuangkan agama, bangsa dan negara, bukan tediri dari mereka yang hanya parking for fun saja di sinil.


Sementara itu, khabarkan kepada mereka, bahawa mereka juga diwajibkan mendaftar sebagai ahli sms kita sebagai tanda menyokong (biarpun sen sen jumlahnya) perjuangan kita. Ini adalah Arahan ayahanda agar mereka boleh dipertanggungjawabkan atas apa saja kesan baik dan buruk dari aktiviti mereka di web rasmi kita. Lepas itu, minta nafi susunkan data itu dalam colum file exell dan emailkan pada fitri utk abg semak dan sesuaikan dengan data sedia ada di borang kursus induksi. Abang mohon nafi, rozan, dan khairul bantu kemaskinikan semua data itu dalam fail sedia ada bersama fitri dan faizal (yg sementara ini banyak bewrtugas di cm). Adik nurul dan nafisah boleh di minta bantu sama jika perlu.


Beri mereka beberapa hari untuk memenuhi syarat ini. Yang tidak memenuhi syarat akan kita ban dan gugurkan dari ahli forum kita. Setiap orang boleh terus gunakan dua tiga nick jika mahu, dan data peribadi mereka hanya untuk simpanan pihak web master saja... dan akan tetap dirahsiakan dari paparan umum.



__________________
*** Selamat menyambut Maulidul Rasul 1427 dari R&D ***


Dr Hj Masjuki - Web Master & Pengarah R&D

Status: Offline
Posts: 976
Date:
 

Fendi boleh click list all users, dan antar pm kepada semua mereka, atau tunggu saja mereka yang telah membalas secara sukarela. Yang tak membalas, bermakna tidak suka atau pun tidak rela, maka mereka tidak berhak untuk bersama sama kita.


Bagi anda yang ingin bertindak sebelum betarathirty antar pm ke mail box anda, anda boleh cari betarathirty dan antakan maklumat tesebut terus ke padanya atau melalui emailnya. Yang paling cepat menghantar adalah orang yang paling suka dan yg paling rela.


wabizalika umirtu.. wa ana awwalul muslimin - dan apa bila di seru, da akulah yang awal-awal serah diri... al-an'am, 6 ayat 163.



__________________
*** Selamat menyambut Maulidul Rasul 1427 dari R&D ***


Senior

Status: Offline
Posts: 452
Date:
 

assalamualaikum...///


di harap saudara dan sauari sekalian mempercepatkan update profile masing-masing..ini kerana dapat memudahkan kerja kami ...kerjasama saudara dan saudari sekalian amatlah kami hargai...sekian...


assalamualaikum...///



__________________
"WoKeY JeR"


Dr Hj Masjuki - Web Master & Pengarah R&D

Status: Offline
Posts: 976
Date:
 

Nucgraffin adalah satu dari penolong penapis laman web ini... beliau juga dalah urusetia sepenuhmasa rnd. jadi boleh juga anda pm kpd beliau. Cuma saya lebih suka jika semua mengirim pada betarathirty kerana mudah beliau mengumpul dan tidak buat kerja berlapis lapis atau berulang ulang... satu pembaziran


 



__________________
*** Selamat menyambut Maulidul Rasul 1427 dari R&D ***


Senior

Status: Offline
Posts: 448
Date:
 

Alhamdulillah, dah selamat di kemaskinikan... tapi cuma gambar digital jer blum ada. maklumler, scanner takder... takper akan diusahakan.

__________________
Innallah Ha Maassobirin - Sesungguhnya Allah bersama orang yang sabar.......


Dr Hj Masjuki - Web Master & Pengarah R&D

Status: Offline
Posts: 976
Date:
 

Terima kasihhhh...


Inilah contoh awwalul muslimin. orang yang poertama menyahut seruan.


Bagi anda yang tidak keberatan, sebenarnya anda juga boleh berikan semua maklumat seperti ini di forum ini. Kecuali bagi anda yang ingin menyembunyikan maklumat peribadi anda.


Keduanya, soal gambar, bagi anda yang telah mengikuti kursus induksi dan pasti gambar anda ada dalam simpanan urusetia, anda maklumkan saja, dan insyaallah akan mereka cari dan padankan dengan maklumat peribadi anda.



__________________
*** Selamat menyambut Maulidul Rasul 1427 dari R&D ***


Senior

Status: Offline
Posts: 217
Date:
 

Ok siap ... suda send sama betaraty.. Semoga adik beradik yg lain dapat send sepantas kilat supaya kerja kerja menaik tarafkan forum kita berjalan lancar. Ayuh jgn tunggu lagi. Lakukan sekarang ! ! !

__________________

~Solat Tiang Agama~
wanbos@prihatin.com
0163233036


Senior

Status: Offline
Posts: 230
Date:
 

Assalamualaikum...


Sudah saya sertakan pengenalan diri kpd saudara noc.


Terima kasih



__________________
Image Hosted by ImageShack.us ~~~Aku Adalah Pejuang Fisabilillah Di Bumi Allah~~~


Senior

Status: Offline
Posts: 452
Date:
 

masej di terima...roger n out...terima kasih saudara baywalk

__________________
"WoKeY JeR"


Senior

Status: Offline
Posts: 137
Date:
 

beressss........... dah di update...

__________________
Tanamkan Azam dan semangatmu Setinggi Bintang Dilangit dan Rendahkan Hatimu Serendah Mutiara Di Laut...


Senior

Status: Offline
Posts: 230
Date:
 

Sama sama..Malaysia dah main macam dulu balik...Ahakss!!!!Nasib baik tak concentrate tengok..

__________________
Image Hosted by ImageShack.us ~~~Aku Adalah Pejuang Fisabilillah Di Bumi Allah~~~


Veteran

Status: Offline
Posts: 53
Date:
 

Assalamualaikum ///


My biodata have been sent to brother betara. My digital picture is under construction. Sorry for the inconvenience.


May Allah bless our sacrifice...


Wassalam ///



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 501
Date:
 

Terima kasih diatas kerja sama saudara-saudara yg menghantar:

# nama penuh
# alamat surat menyurat
# nombor handfone
# nombor talipun rumah, pejabat,
# nombor faks
# alamat email semasa
# gambar digital.

Yang belum boleh PM saya atau hantar di khanafi.khalit@pekida.org ... saya tunggu ni ya.

wassalam

__________________
"SALAM KASIH SAYANG DAN IKATAN MESRA PERJUANGAN" -


Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:
 

  


    assalammualaikum///


sy juga dah mengemaskini biodata sy dan dah diemailkan terus kepada saudara bentara.cuma sy berharap sy dapat berjumpa dgn saudara2 yg berada di kajang suatu hari nanti.


013-3902733/019-3302733



__________________
assalammualaikum///


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

assalammualaikum..saudara ,sy nak tanya,macam mana nak daftar jadi ahli pekida di batu pahat?

__________________
Allah Al-Malik
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard