Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Galeri Majlis Ayah MURAD Semerah padi


Dr Hj Masjuki - Web Master & Pengarah R&D

Status: Offline
Posts: 976
Date:
Galeri Majlis Ayah MURAD Semerah padi
 


http://www.pekida.org/murad.htm



sila rujuk posting berkaitan utk maklumat lanjut



-- Edited by WanBos at 19:38, 2005-04-04

__________________
*** Selamat menyambut Maulidul Rasul 1427 dari R&D ***


Mahaguru

Status: Offline
Posts: 1097
Date:
 

a`kum...///


tahniah kepada paduka ayahanda murad semerah padi.../// dan ribuan terima kasih kepada semua yang menjayakan majlis beliau...///



__________________
[ I|I BERSATU I|I AMAN I|I SEJAGAT I|I ]
Am


Senior

Status: Offline
Posts: 337
Date:
 

Tahniah

__________________
http://pics-53.hi5.com/userpics/3/9144153.img.medium.jpg *********************** http://www.team-soviet.h10.ru/serp.gif


Guru

Status: Offline
Posts: 630
Date:
 

tahniah buat ayahanda murad dan semua semua ayahanda, abang long abang long. termasuk abang long masjuki yang tampak encem malam tu... salam sayang buat semua

__________________
miau miau miau /// untitled
tiga kupang


Senior

Status: Offline
Posts: 475
Date:
 

Tahniah buat Ayahnda Muda Cheras, sangat2 meriah majlis malam itu...

__________________
Latok ///


Senior

Status: Offline
Posts: 131
Date:
 

Assalamualaikum...///


Ayahnda Muda segulung taniah dari kami ini..../// masjlis Ayahnda murad sunguh meriah sekali dan di hadiri beribu adik beradik....///


 


dari kita untuk kita



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:
 

Buat ikhwah PEKIDA,


Sekadar ingin bertanya, merujuk gambar yang ada dalam webpage Galeri Foto Ayah MURAD yang ada, siapakah yang memakai Baju Melayu bewarna merah yang kelihatan bersama Abg Masjuki, bukankah Sdra. Jaafar berasal dari Sitiawan, Pk.


Sekadar ingin bertanya.


 HzY


Antananarivo, MDG


 



YA BETUL...




-- Edited by pekida at 19:08, 2005-04-13

__________________
Marhaban Thalasun


Veteran

Status: Offline
Posts: 82
Date:
 

buat hzydtycoon lost info.


beliau telah di tabal menjadi AYAHANDA dah pun.


apa raaa...


 



__________________
lll JKB TS utusan ALLAH - kau dan aku sama, satu junjung, satu ikrar, satu hati lll


Member

Status: Offline
Posts: 15
Date:
 

assalamualaikum


sy nak tanya ckit abg murad bukan abg sitiawan ker?


 



__________________


Senior

Status: Offline
Posts: 270
Date:
 



__________________
"Action may not always bring happiness,but there is no happiness without action". -syedezree@pekida.org-


Mahaguru

Status: Offline
Posts: 1097
Date:
 

quote:

Originally posted by: Jiman

"assalamualaikum sy nak tanya ckit abg murad bukan abg sitiawan ker?  "


w`salam...///


ni dah salah info semasa ni.../// ayah murad dulu kekanda cheras atau lebih dikenali sebagai SEMERAH PADI I|I 



__________________
[ I|I BERSATU I|I AMAN I|I SEJAGAT I|I ]


Senior

Status: Offline
Posts: 214
Date:
 

quote:

Originally posted by: Jiman

"assalamualaikum sy nak tanya ckit abg murad bukan abg sitiawan ker?  "


ekekeek apa la hang nih jiman.......... bila masa lak ayah murad jadi abg sitiawan?


klau nak tau lebih lanjut PM jepun tuh....



__________________
-IlI-


Guru

Status: Offline
Posts: 890
Date:
 


TAHNIAH AYAHANDA MUDA SEMERAH PADI...


DARI BARISAN TASKFORCE RND PEKIDA UTARA



__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 43
Date:
 

sekadar ingin bertanya, sy dr cheras, adakah ayahanda murad dr cheras juga? klu x salah beliau menetap di tmn cuepacs ???


inginkan kepastian...


VL_cheras.



__________________
VL


Senior

Status: Offline
Posts: 214
Date:
 

bukan tak salah vl_cheras? memang salah pun.... isk3 bilo maso lak ayah m duk kat cuepacs tuh.... hang nih main sebat je ek...

__________________
-IlI-


Veteran

Status: Offline
Posts: 43
Date:
 

quote:

Originally posted by: adik_langat

"bukan tak salah vl_cheras? memang salah pun.... isk3 bilo maso lak ayah m duk kat cuepacs tuh.... hang nih main sebat je ek... "

minta maaf laa ...... anyway thanks for ur info

__________________
VL


Member

Status: Offline
Posts: 19
Date:
 

a'kum..


boleh tak adik nak tahu..ada tak sesiapa di sini kenal dengan abg long rashid semerah padi..?? abg rashid ada join tak forum nih? abg rashid gune nick ape?


salam dari adik dari kuantan..


Simpang 3 Semerah Padi..



__________________
Hafizul


Member

Status: Offline
Posts: 10
Date:
 

untuk pengetahuan semua.....


ayahanda murad tinggal di cheras baru...


abang long rashid adalah abng long semerah padi....


kekanda asri mengantikan tempat ayahanda murad...


iaitu abng long cheras....


abg long rashid tidak ada didalam forum ini....


salam perkenalan...///



__________________
HARIMAU///PUTIH


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:
 

wrote:


tahniah kepada ayah murad semuga bertambah lagi ahli ahli di bawah pimpinan ayah murad



__________________


Senior

Status: Offline
Posts: 350
Date:
 

tahniah.....

__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 25
Date:
 

tahniah kpd abg long budin semerah padi... dan ayah M ...


amar makruf nahi mungkar ///


(JTS Puchong ) simpang 3 semerah padi



-- Edited by saratoga30 at 23:51, 2006-01-15

__________________
assalamualaikum...


Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:
 

maafkan saya bertanya..
abg long budin ni siapa??saya belum pernah lagi jumpa laa..
ayah murad, abg rashid bhai, abg seri, abg man jambu tu pernah gaklaa saya jumpa..
abg long budin ni asal dari cheras baru ke... flat sri sabah??

sekadar ingin bertanya sahaja..
jgn marah ya..


__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 25
Date:
 

abg budin kereta kebal....


... hang lahir semerah padi jugak ka...


 


 



__________________
assalamualaikum...


Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:
 

ish..dak aih bang..
saya kosong ja..saya kenal ngan dorang pun sbb dulu sy duk kat cheras..
la ni dh pindah dh..dah lama x jumpa dorang..
ayah murad dgn abg rashid tu terer main game red alert tau..
susah nak beat dorang..


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 505
Date:
 

tahniah

__________________
alllang


Veteran

Status: Offline
Posts: 25
Date:
 

klu nak tahu ... abg long budin tu sapa, kena tanya ayah murad ka... rashid bhai ka...


hang kata rapat ngan ayah murad... ahng la tanya... takkan kita nak bgtahu!!!


 



__________________
assalamualaikum...


Member

Status: Offline
Posts: 10
Date:
 


klu nak tahu ... abg long budin tu sapa, kena tanya ayah murad ka... rashid
bhai ka...



hang kata rapat ngan ayah murad... ahng la tanya... takkan kita nak
bgtahu!!!




abng saratoga30...jgn mara...
budak yg tanya abg tue pun kosng...
dia tak tau apa...
skolah pun tidak...


utk pengetahuan sumer yg beranak di semerah padi...
gelanggang baru akan dibuka tdk lama lagi...

__________________
HARIMAU///PUTIH


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

askum sume...
aku bdak bru dlm site ni n masih kosong...
cuma nak tau perkembangan semasa je dlm kumpulan ini..tiada sebarang niat yg tidak baik..

kepada ayahanda murad ucapan tahniah semoga dibawah takbiran ayahanda dapat membantu bangsa dan agama serta membersihkan segala kekotoran yang mencemari persatuan ini...amar makruf nahi mungkar!!!!

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 4
Date:
 

TAHNIAH KEPADA PADUKA AYAHANDA MURAD SEMERAH PADI... ///


__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

Assalammualaikum kepada semau ..........(S.P.new.gif



__________________
shahrizan
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard