Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: MEKANIK KAPAL TERBANG!!!


Veteran

Status: Offline
Posts: 47
Date:
MEKANIK KAPAL TERBANG!!!
 


Ade sesape yg minat untuk menceburi bidang penyelenggaraan kapal terbang tak?? Kire macam mekanik k/terbang laaa....Sape2 yg berminat saye bleh tlg tunjuk tempat blajarnye. Bidang ni mmg memerlukan ramai org tambah lg MAS br je beli Airbus 380. Peluang pekerjaan mmg byk...kerje kire confirm ade la,insyaallah. Gaji pun boleh tahan la. Sape2 yg berminat respon la...saye bleh cite detail lg. Bkan ape,nak bangsa kite sbb ramai yg taktau peluang yg ade dlm bidang ni. Drpd bidang ni dikuasai bangsa lain lbh baik kite tarik anak2 melayu kite dulu. Lgpun tmpt blajar ni mmg untuk anak2 melayu.

-- Edited by aJiM at 03:19, 2005-09-13

__________________
veNi_veDi_veCi


Senior

Status: Offline
Posts: 492
Date:
 

bagi sesiapa yang berminat boleh la berhubung dengan saudara ajim


 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 520
Date:
 

KAPAL SELAM ADE TAK?

__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 49
Date:
 

menarik bunyinyer tu.......tapi apakan daya umur dah lanjut,


tak larat nak belajar dah, kepada sesapa yg berminat cepat hubungi saudara ajim.....cepat sementara stok masih ada



__________________
The Tiger of Malaya


Guru

Status: Offline
Posts: 520
Date:
 

hehehehe

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

A'kum saudara Ajim,saya berminat dalam penyelenggaraan kapal terbang nie..Saya baru abis blaja,tapi saya nie ade Diploma Kejuruteraan Kimia,boleh ke nak apply msk?

__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 82
Date:
 

syarat2 dier aper??? minat ader gak...

__________________
Kalo nak idup, buatlah yg terbaik...
Ja


Senior

Status: Offline
Posts: 108
Date:
 

peluang dh ade tu....ape lgi......kejar la ilmu yg tiada batasnye selagi hayat masih ade......Wallahualam.......

__________________


Senior

Status: Offline
Posts: 408
Date:
 

harap harap saudara ajim dapat menukar gambar pada nick...


wasalam...



__________________
MOHD RASHIDI AHMAD "SIMPANG/// SEREMBAN"


Senior

Status: Offline
Posts: 483
Date:
 


seri3_alang wrote:


harap harap saudara ajim dapat menukar gambar pada nick... wasalam...


=),nape bro seri3_alang?just tanye je,sbb saye tak tau,




__________________
yusof


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

aku ada degree in mekanikal tp aku tahu nak masuk area aircraft ni xpandang degree n dia cuma nak lesen rite..? then mcm mane aku nak join menda ni? aku minat gila pasal kapal terbg ni..persoalannya diterima ke pompuan..? how long duration of stadi and mahal ke nak kena byr..? confuse



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:
 

salam ajim sy berminat. blh tolong sy beri panduan utk belajar n kerja skali.tq



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

skm ajim sy brminat sgt2....bley tlg bgtaw mcm mna nak mohon blajar x...ap nama tempat nak bljar 2...............

 



__________________
fakhruk


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

ajim klu bley bg contact no ka...


__________________
fakhruk


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

BANG BLEH TLG EJAS KAN X SYE...SYE MMG MINT BG DLM BIDANG NI...KLAU BLEH NI 6BE SYE..0133846562...ZIMI



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:
 

muhamad hazimi wrote:

BANG BLEH TLG EJAS KAN X SYE...SYE MMG MINT BG DLM BIDANG NI...KLAU BLEH NI 6BE SYE..0133846562...ZIMI


 



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard