Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: maksud lambang pekida


Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:
maksud lambang pekida
 


Assalammualaikum saya nak tanya sikit apakah maksud isi kandungan lambang PEKIDA....dan lagi satu line MERAH dan line PUTIH adakah ia sama ?

__________________
Azlan


Veteran

Status: Offline
Posts: 64
Date:
 

Assalamualikum Azlan...


Saya sarankan azlan belek semua ruangan yg ada dalam forum ni ....insyaalah saudara akan ketemu juga........



__________________
Ja


Senior

Status: Offline
Posts: 108
Date:
 

xpe....orang kate klau malu bertanya sesat jln.....tpi,saudara kene usaha sket je lagi....k...Wallahualam.......

__________________


Senior

Status: Offline
Posts: 408
Date:
 

line merah line putih...


aper tue... boleh terangkan///



__________________
MOHD RASHIDI AHMAD "SIMPANG/// SEREMBAN"


Senior

Status: Offline
Posts: 286
Date:
 

jgn kata Pekida je pakai kaler tu.merah,kuning,hijau...................MARA pun pakai gak...peratikan bas2 kat MRSM...........RELA pun pakai gak........JPJ punya lambang pun ada kaler tu.

-- Edited by sang simba at 19:18, 2006-01-23

__________________
Mencari pangkaL akar, menemu hujung. Kita seperti roda......Berpusing saling mengambil tempat semula putaran.


Guru

Status: Offline
Posts: 742
Date:
 

Assalamualaikum..


Kalau nak tahu betul-betul, hadirkanlah diri ke Kursus Induksi setiap Selasa jam 9 malam di R&D Pekida Malaysia di Sg. Ramal Baru. Semuanya diterangkan. Alhamdulillah.



__________________


Member

Status: Offline
Posts: 22
Date:
 

tak perlu dihairankan dgn 3 warna tu...


sudah banyak yang kita lihat dgn warna hijau kuning merah


trafficlight pon hijau kuning merah perr...




__________________


Senior

Status: Offline
Posts: 256
Date:
 


sang simba wrote:

jgn kata Pekida je pakai kaler tu.merah,kuning,hijau...................MARA pun pakai gak...peratikan bas2 kat MRSM...........RELA pun pakai gak........JPJ punya lambang pun ada kaler tu. -- Edited by sang simba at 19:18, 2006-01-23

bdk OPA pon pakai...
dak2 old boy RMC...

__________________
DONT SANGKA KELIAK WATA NO BOYA...29 yang bertauliah...


Veteran

Status: Offline
Posts: 78
Date:
 

mungkin bob marley leh bgtau kot
jangan marah

__________________
BERSATU AMAN SEJAGAT///


Veteran

Status: Offline
Posts: 41
Date:
 

bob marley dah mati cam na nak minta tanya..... hehehe

__________________
madagascar


Guru

Status: Offline
Posts: 890
Date:
 





__________________
f l a s h 'd' d a y z


Senior

Status: Offline
Posts: 483
Date:
 

 =)


__________________
yusof


Member

Status: Offline
Posts: 15
Date:
 

 


   Usaha sikit,lama2 dapatlah jawapannye.


   tabah untuk hadapi ujian ini(search for a new knowledge).


   GUD LUCK.



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 505
Date:
 

hanya /// yg mengetahui........................ adakah perlu di buka pada bukan ///............. naper soalan begitu bleh timbul.................???

__________________


Senior

Status: Offline
Posts: 286
Date:
 

jump wrote:


hanya /// yg mengetahui........................ adakah perlu di buka pada bukan ///............. naper soalan begitu bleh timbul.................???


 


Setuju..........



__________________
Mencari pangkaL akar, menemu hujung. Kita seperti roda......Berpusing saling mengambil tempat semula putaran.


Veteran

Status: Offline
Posts: 78
Date:
 

setuju dengan jump///

__________________
BERSATU AMAN SEJAGAT///


Veteran

Status: Offline
Posts: 43
Date:
 


zackbikers wrote:

Assalamualaikum..
Kalau nak tahu betul-betul, hadirkanlah diri ke Kursus Induksi setiap Selasa jam 9 malam di R&D Pekida Malaysia di Sg. Ramal Baru. Semuanya diterangkan. Alhamdulillah.



terima kasih zack kerana penerangan anda banyak membantu sama ada ahli pekida atau bukan ahli. cabuk rasakan zack banyak beri ulasan yang baik . Kepada ahli forum yang banyak memberi pendapat jangan lah pendapat tuu kebanyakkan pendapat yang kosong dan tidak berfikir semasa meulis.


__________________


Member

Status: Offline
Posts: 18
Date:
 

cabuk wrote:


zackbikers wrote: Assalamualaikum.. Kalau nak tahu betul-betul, hadirkanlah diri ke Kursus Induksi setiap Selasa jam 9 malam di R&D Pekida Malaysia di Sg. Ramal Baru. Semuanya diterangkan. Alhamdulillah. terima kasih zack kerana penerangan anda banyak membantu sama ada ahli pekida atau bukan ahli. cabuk rasakan zack banyak beri ulasan yang baik . Kepada ahli forum yang banyak memberi pendapat jangan lah pendapat tuu kebanyakkan pendapat yang kosong dan tidak berfikir semasa meulis.

Assalamualaikum saudara cabuk......boleh saya tahu pendapat yang mana yang kosong dan tidak berfikir semasa menulis tu.....dari yang saya baca tiada satu pun yang kosong dan tidak berfikir tu.....malah ada yang memberi galakan supaya kita menjadi lebih berusaha....janganlah kita terus membuat andaian yang sebegitu saudara cabuk.....bacalah...mengertilah...fahamilah...

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard