Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: BORANG AHLI PEKIDA - updated


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:
RE: BORANG AHLI PEKIDA - updated


pekida wrote:

 

http://www.pekida.org/borangahli.ppt

 



-- Edited by pekida at 05:45, 2005-11-09


 



__________________


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:

pekida wrote:

 

http://www.pekida.org/borangahli.ppt

 



-- Edited by pekida at 05:45, 2005-11-09


 



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Assalamualaikum saudara sekelian..sy nak tnya..mcm mna nak daftar masuk pekida melalui online??blh tlong ke?

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

assalamualaikum...

saya ingin mengetahui lebih lanjut lokasi pejabat pekida melaka...dan saya memohon diberi panduan dengan lebih jelas berkaitan pekida...

terima kasih

assalamualaikum



__________________
naim


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Ne wasap aku ... 0138659367 .. tq

__________________
Wiy


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Neni wasap aku .. 0138659367

__________________
Wiy


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Macamana nak dapatkan borang masuk ahli ?

__________________
Wiy


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

ingin menjadi ahli

__________________
vairus69


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Saya Ingin Memasuki Pekida untuk bekenalan ramai orang..Harap Kerjasama Dari Abg2.. Wassup saya.. 0175228136 ..atau email kan pada saya... dedeyseleng@gmail.com
Terima Kasih

__________________
Orang Melayu Perlu Bersatu


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Assalamualaikum.... bleh tlg sye jadi ahli pekida?? Ingin nak masuk.... dgnr crita ada borang on9..



__________________
Suka gaduh


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:

011 32351487 wassup

P.M sye



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Bole tunjuk ajar bagaimana menjadi ahli per3



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Bole tunjuk ajar bagaimana menjadi ahli per3



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:

boleh tak email saya borang online pekida...atau tempat nk download borang pekida ....saya nak jadi ahli pekida di sabah

__________________
Basri


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

assalammualaikum , saya ezuan bagaimana mahu mendaftar ahli pekidah ? sebab saya menetap di sandakan

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Sape2 tolong hntar borang ahli pekida kat wasap..0199599843



__________________
Hafiz


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Sape2 boley x tolong send borang ahli pekida



__________________
Hafiz


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

assalamualaikum w.b.t saya nak menjadi ahli pekida.. macam mana ye? jika ade boring online, tolong hantar ke email saya ye.. tq.. nie email sy.. nurbadzuyak@yahoo.com
kerjasama anda amat dihargai.. tq

__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:

Ni no sye...01126679413..(nizam)



__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:

Asalamualaikum..cm ne nk dptkn borang ahli..tolong sentkn kt email fb sye...rina.adlina@yahoo.com


__________________


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:

assalamualaikum saya fendi dri ledang..boleh bantu saya untuk kemasukan pekida..bijanachik83@gmail.com ..



__________________


Member

Status: Offline
Posts: 14
Date:

aasalam sape2 blh tlong email kan borang ahli pekida kat email saya hamzahsalbiah360@gmail.com atau hantar kat wasap saya 0173109836

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 14
Date:

sesiapa blh tlong saya email kan borang ahli pekida...sbb saya ada borang ahli yg lama je...ni email saya hamzahsalbiah360@gmail.com dan ni no fon saya 0173109836 dan 01133659436

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 14
Date:

aasalam tpang bertye lh x...saya dari pertubuhan warisan adat melayu malaysia blh tak saya nk join pekida malaysia ni saya dari melaka

__________________
bob


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

mohamad shafiq bin sahabudin 940407015723

 



__________________
as


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Send borang PEKIDA 1



__________________


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:

Sy nak jadi ahli berdaftar..ada siapa yg bole tlg..tlg emailkan borang on9
email; Black_champ30@yahoo.com

__________________
Basit


Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:

boleh tolong email borang on9 pekida



__________________
Basit


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Assalamualaikum.... bleh tlg sye jadi ahli pekida?? Ingin nak masuk.... dgnr crita ada borang on9.. 



__________________
??


Ahli Baru

Status: Offline
Posts: 2
Date:

Slam mcm mna nk downlord borang ahli tlong ajar sya

__________________
Erzadi
1 2 35  >  Last»  | Page of 5  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard