Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Translater Melayu ke Bahasa Inggeris


Veteran

Status: Offline
Posts: 82
Date:
Translater Melayu ke Bahasa Inggeris
 


Assalamualaikum...


saya ada jumpa satu site dalam internet yang boleh ubah ayat atau perkataan dari bahasa melayu ke bahasa inggeris. ok jugak la...boleh tahan. tapi saya tak tahu sejauh mana kemampuan translater ni.... tapi rasenya bagi sesape yang nak wat assignment dalam english benda ni leh guna kot.


cuba la ye...


http://www15.brinkster.com/affendi/terjemah/default.asp



__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 69
Date:
 

fuiyyyyyyoooooooooooooooooo.........................


caya lah bro terima kasih dengan info yang sangat berguna ni

jasa bro akan saya kenang sampai ke liang lahad...........





__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 890
Date:
 

Bagus gak...Tapi tak semua boleh tukar...


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 890
Date:
 



__________________
f l a s h 'd' d a y z


Guru

Status: Offline
Posts: 505
Date:
 

sesak2 boleh pakai gaks.....................




__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 82
Date:
 

betui tu....


saya pun penah guna gak on urgent case... malas nak fikir tulis dalam bahasa melayu je... pastu die tukar la.... hehehe.....


 



__________________


Veteran

Status: Offline
Posts: 87
Date:
 

kekadang beterabur gak dia translaterkn nye..

__________________
º-SyaH-º


Senior

Status: Offline
Posts: 286
Date:
 

Hmm...nanti saya cuba buat.macam best je...............

__________________
Mencari pangkaL akar, menemu hujung. Kita seperti roda......Berpusing saling mengambil tempat semula putaran.


Senior

Status: Offline
Posts: 172
Date:
 

tq la bro, site ni banyak membantu

__________________
Sifu_sgtinggi ---lll---


Senior

Status: Offline
Posts: 412
Date:
 

wa bagus seh bro terima kasih alhamdullillah ade gak site cam ni

__________________
SESUNGGUHNYA KAMI TELAH KEMUKAKAN TANGGUNGJAWAB AMANAH (KAMI) KEPADA LANGIT DAN BUMI SERTA GUNUNG-GANANG (UNTUK MEMIKULNYA), MAKA MEREKA ENGGAN MEMIKULNYA DAN BIMBANG TIDAK DAPAT MENYEMPURNAKANNYA, DAN MANUSIA SANGGUP MEMIKULNYA…."


Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:
 

assalammualaikum...
 
 erm...kalo translator english ke Melayu ade ke?
puas gak surfing kat google dgn yahoo...
erm...kalo ade jumpa bgtau address ekk...
 
 Terima Kasih...
 
 

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard